7. toukokuuta 2015

vlogi // kirppistelyä, köpöttelyä ja kuulumisia

Huomenta ja heippatirallaa ihanuudet! Eilen oli ihanan aurinkoinen (mutta hurjan tuulinen) päivä ja mie lähdin aamusta köpöttelemään meidän kylän kirpparille. Kuvailin pienen videon eiliseltä päivältä. Miun piti ladata se jo eilen blogiin, mutta miun superhidas kone oli eri mieltä!


KLIKIDIKLIK ! KUVAA NAPSAUTTAMALLA PÄÄSETTE KÖPÖTTELEMÄÄN MIUN KANSSA,
TAI KOPSAILEMALLA ALLA OLEVAN LINKIN:

https://www.youtube.com/watch?v=qTR1-IWcjh8


 

 
Miulla oli eilen tosi hyvä mieli! Ulkona oli lämmin, melkein 20 astetta plussaa ja vielä yölläkin lämpötila huiteli kymmenen asteen pinnassa. Ihanaa, kesä saattaa vaikka tulla tänne meillekin! Mie tänä aamuna kahvikupposta hörppiessä tajusin, etten mie oo itkeny pitkään aikaan. Ennen näiden paniikkien ja ahdistusten hoidon aloitusta, miulla oli tapana itkeä melkein päivittäin. Pahoitin mieleni pienimmästäkin asiasta, huolehdin aivan turhanpäiväisiä ja eniten mieltäni ahdisti peilistä katsova ihminen. En pitänyt itestäni yhtään ja monesti itku kurkussa lähdin ihmisten ilmoille. Nyt kaikki on aivan toisin, pystyn hengittämään ja miulla on pitkästä aikaa aidosti hyvä olla itseni kanssa! Olen onnellinen elämästäni

Miulla on vierähtänyt suuri kivi myös sydämeltä sen vuoksi, että olen saanut tämän asian jakaa teidän kanssa Kiitos suuresti kaikille teistä jotka olette olleet tukena ja tsempanneet eteenpäin. Se kaikki merkitsee miulle todella paljon, kiitos Vaikkei tämä paha olo ole saattanut aiemmin näkyäkään päällepäin, niin nyt kun mietin niin olinhan mie aivan hajalla alkuvuodesta. Sisäinen kaaos myllersi ja pahasti. Mutta ihmisillä on aika näppärä taito kätkeä kaikki paha mieli ja ahdistus sisäänsä. Ulospäin näytetään usein vain se "kaikkionhyvinminullaonhyväolla" - olemus. 

Mutta miten onnellinen voi ihminen olla kun voi ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa sanoa voivansa hyvin. Ja kun sitä tarkoittaa rehellisesti joka sanalla. Tuntuu että voin vihdoin elää normaalia elämää ja nauttia siitä täysin rinnoin. On hyvä kun voi myöntää sen, ettei ihminen ole niin vahva ja että kaipaa apua. Ei ole häpeä myöntää olevansa heikko, vaan mielestäni rikkaus että rohkaistuu ja pystyy puhumaan asiasta avoimesti. Kiitos kaikille teille jotka olette kuunnelleet Kun osaisin kuvailla tämänhetkistä oloa paremmin, mutta se tuntuu siltä kuin pitkän matkan jälkeen olisi päässyt perille määränpäähän. Kun on pitkään matkustanut ahtaassa autossa ilman ilmastointia ja kotiin päästessä voi mennä raikkaaseen suihkuun ja vain käpertyä omaan turvalliseen sänkyyn ja levähtää. Rasittavasta reissusta toipuneena, voi vihdoin sanoa: "Ihana olla kotona"

Ihana elämä, onnellinen olo

Iloisen mielen täytteistä torstaipäivää teille jokaiselle,
olette miulle tärkeitä ja olen onnellinen teistä kaikista

PS: Videolla toivottelen hyvää keskiviikkoa,
mutta hyvää torstaita siis ;D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥