12. maaliskuuta 2015

vlogi // vastauksia osa 2, valotusvamma ja videokamerahaaveita

Hei huomenta taas kaikki te muruiset!<3 Sain kun sainkin eilen kuvattua kysymyksiinne toisen osan vastaukset. Ja taaaas videota tallentaessa hurahti sellaiset reippaat kolme tuntia, tää etanavauhti alkaa hieman ottaa nuppiin :D Huomasin myös koneelle siirtäessä että videon kuvanlaatu on valottunut typerästi ja tadaa, olin jättänyt taas väärät asetukset päälle kameraan. Nooo, en sitten kehdannut enää kuvata uudelleen, koska sillon vastailu ei varmaan olisi ollut niin luonnollista ja siitä olisi tullut vain sellainen teennäisen kökkö "Plääääh, tähänmeneekokopäivä.." - video.

Mutta siis  pahoittelen videon kalpeaa ja kirkasta ominaisuutta. Pituudeltaan se kuitenkin on melkein kaksi minuuttia lyhkäisempi kuin edellinen, haha :D Yritin pätkäistä pois taas pitkiä jäätymisiä ja turhanpäiväistä höpönlöpinää, mutta mahtui niitäkin väistämättä mukaan  pikkiriikkisen.


VIDEOON VOITTE HYPPÄISTÄ YLLÄ OLEVASTA KUVASTA,
TAI KOPSAAMALLA ALLA OLEVAN LINKIN:

https://www.youtube.com/watch?v=6xMsxa2JH_Q&feature=youtu.be 


Eiii ollut videolla tällä kertaa pipoa ei..
Mutta haloo, kahtokaa tuota hamppua!

Videokameran hankkiminen ois kyllä ihan kiva juttu, muutama mukavalta kuulostava vaihtoehto oisi jo korvan takana. Onkohan miusta tulossa hyvää vauhtia myös vloggaaja?! Mie tykkään ihan älyttömän paljon kuvata videoita. Varsinkin nyt kun on päässyt jo siitä "Entä jos joku nauraa, oonkohan nolo, voinko sanoo näin, mitähän muut ajattelee?!" - tunteesta eroon! Mitä sitten jos joku nauraa? Nauran itekkin itelleni koska oon aivan totaalinen urpo välillä :D Nolo olen ollut aina ja sanon joskus vähän mitä sattuu, eli oon oma ihteni joten se on kai hyvä juttu? Ensimmäisellä videolla tuskanhiki virtasi naamalla, ääni vapisi hermostuneesti, kädet tärisi jännityksestä ja sitä myöten koko kamera. Viikonloppuna miulta kysyttiinkin että jännittääkö tai hermostuttaako minuu vielä nämä videot? Ja eipähän muuten enää niin paljoa jännitäkkään! Kun turhan itsekritiikin heittää pois, pienentää paineita ja unohtaa sen kameran, niin ihan hyvä siitä tulee - mie oon vain mie!


Kiitos todella paljon teille jokaiselle kysymyksistänne ja kiitos katselemisesta!<3
Ehdotuksia ja ideoita otan myös mielellään vastaan tulevia videoita varten.

Ainiin, ensikuusta lähtien tuolla toisen blogin puolella tulen julkaisemaan
LivBox-videoita, koska vihdoin ja viimein sain sen itselleni hommattua!

Päläpäläpäläpälä, pitkä lopputeksti..
Ihanaa torstaita kaikille teille!<3


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat itsellesi videokameran! :) Sinusta tulisi varmasti hyvä videobloggaaja ja sen on juuri oikea asenne ettei välitä mitä muut ajattelee ja mieti onko nolo vai ei :D Ei pidä ottaa itseään ja elämää ylipäätänsäkään liian vakavasti, vaan tehdä mistä itse tykkään :) Pitäisi itsekin tehdä taas video pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olisin eilen illalla laittanut kameran tilaukseen mutta ne oli loppuunmyyty! :( Pitää yrittää katsella jotain toista jostakin :D Ihana kuulla! Alussa pelotti tosi paljon julkaista mitään videoita kun semmoisen kritiikin pelko vainosi takaraivossa. Mutta nyt oon saanu sellaisen asenteen otettua, että ei se maailma varmaan siihen kaadu jos joku ei videosta tykkäisikään. Ja kun kaiken ottaa vähän rennommalla otteella ja on oma ihtensä niin se on just se parhain juttu! :))

      Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥