10. helmikuuta 2015

pikaterkut, morot ja moikat

Heippatihei te ihanaiset!<3 En ole kuollut tai kadonnut vaikkei miusta oo mitään kuulunut! Ollaan oltu tässä viikon verran lomailemassa lapin suunnalla, joten en ole kerinnyt missään välissä kirjoittelemaan kun tekemistä on ollut niin paljon. Pahoittelut siitä, mutta ensi viikolla viimmeistään palaillaan taas arkeen ja löytyy se bloggausrytmikin taas sieltä. Pertulla on siis talvilomat nytten menossa, niin myös pakattiin kamat kasseihin ja suunnattiin nokka kohti Kuusamoa viime tiistaina. Oltiin Kuusamossa sunnuntaihin asti ja siitä asti ollaan sitten oltu vuorostaan Kuhmossa. Kerron tästä lomareissusta paremmin kunhan pääsen kotiin kirjoittelemaan ja valokuviakin olisi tulossa aivan valtavasti :)

Syy miksi tänään kerkisin sitten koneelle ja naputtamaan tekstiä, on se että oon aivan mielettömässä flunssassa ja hengittäminen on kauheaa. Murunen kävi miulle päivällä apteekista nuhasumutetta ja on pitänyt ihanasti huolta kun oon ihan petipotilas. Oon niin kiitollinen kun on rinnalla tuollainen huoltapitävä ihminen<3 Huomenna ollaan lähdössä kotia kohti, joten onneksi ei mennyt koko loma sairastaessa! Edi on ollut hoidossa nyt viikon ja miulla on sitä riiviötä aivan mielettömän kova ikävä. Halittelen ja hemmottelen sen aivan pilalle kunhan saan sen takaisin kotiin. Meillä on ollu tosi ihana ja rentouttava loma ja on ollut niin mahtavaa päästä irtautumaan normaalista arjesta näinkin pitkäksi aikaa. Silti odotan kuitenkin tosi kovasti omaan kotiin pääsemistä ja ihan niitä arkipäiviäkin. Laittelen heti valokuvia ja kertomusta meidän lomasta kunhan saan vain jostakin välistä aikaa raivattua kirjoittamiselle. Perttu on vielä loppuviikon lomalla, joten silloin en varmaan kehtaa ruveta kirjoituspuuhiin.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille jokaiselle, palaillaan taas pian!<3

2 kommenttia:

  1. Voi sua, koitahan parantua nopeasti <3 toi on ihanaa kun on joku huolehtimassa sillon kun ite ei kykene sairastelun vuoksi kunnolla mihinkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä tästä taas! On kyllä ollu niin flunssatäytteinen syksy ja talvi että ei tule mitään! :D jospa se kesää kohti helpottaisi! :D

      Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥