26. helmikuuta 2015

opiskelujuttuja, kesätöitä ja ahdistuspaniikkia

Hyvää huomenta ihanaiset ihmiset!<3 Plääh..hiljaista, hiljaista.. En oo taaskaan saanut oikein aikaa kirjoittamiselle, koska on ollut taas hirmuinen höösääminen joka asian kanssa päällä. Saatika sitten kuvailemaan kivoja juttuja kun kamera tuntuu jäävän lipaston laatikkoon melkein päivittäin. Tarviisin kunnon läimäyksen poskelle jotta ryhdistäytyisin kirjoittamaan taas :D Olisi niin paljon ajatuksia ja aiheita joista kirjoittaa, mutta teko vain siirtyy ja siirtyy. PERKELE! No mutta mihinkä kaikki aika sitten onkaan oikein humpsahtanut ja miksi täällä on niin kuoleman hiljaista?


 • Hain opiskelemaan (vaikka vannoin joskus etten koskaan enää opiskele, mutta nyt se on alkanut kiehtomaan). Tähän hakuprosessiin ja eri alavaihtoehtojen punnitsemiseen tuntui menevän kaikki voimat ja aivot kävi superhyper ylikierroksilla päätöksiä tehdessä. Nyt kuitenkin uskon laittaneeni hakuvaihtoehdot oikeaan ja itseään mielyttävään järjestykseen ja toivottavasti joku niistä nappaa!

 • Laitoin myös kesätyöhakemuksia menemään (hahha, olo on kuin sillon nuorempana kun innoissaan laittoi kesätyöhakemuksia ja oli hienoa jos pääsi töihin :'D) ja toivottavasti niistä kuuluisi nopsaan jotain.

 • Oon ollu aivan hukassa mitä oikein haluun tulevaisuudessa tehdä ja tää asioiden päässä pyörittely meinaa tehä miusta aivan hullun.

 • Miun paniikkihäiriö on nostanut päätään aivan toden teolla ja välillä tuntuu että oon aivan pöpipää. Lisäksi tää kotona yksin oleminen tuottaa sen, että on liian paljon aikaa ajatella ja tuntuu että välillä pohdin aivan koko maailman ongelmia ja surkuja ja sitten ahdistaa.

 • Ahdistuspaniikista huolimatta olo on nyt tosi iloinen ja onnellinen. Eilen meillä oli puoltoistavuotispäivä (kamala sanahirviö :D!) Pertun kanssa<3 Oon hirmu kiitollinen siitä että miulla on elämässä tuollainen miekkonen, joka ymmärtää minuu ja jonka tiedän olevan tukena joka asiassa. Aika on juossut aivan mieletöntä vauhtia ja tuntuu että ihan vasta äsken oltaisiin tavattu ja tutustuttu<3

 • Kaivoin kaapista piiiiitkästä aikaa silmälasit!! Oon haudannu ne kaapin syvimpään kolkkaan, koska en oo oikeastaan ikinä ollu sinut näiden kanssa :D Mutta nyt oli pakko sopeutua, kun päätä jomottaa hirvittävästi joka kerta sen jälkeen kun oon lukenu tai kirjoittanu jotakin. Olisikohan ehkä tässä vaiheessa jo ajankohtaista varata aikaa sinne silmätohtorille ja tehdä tälle sokeamyyrä-asialle jotain?

 • Oon toooosi pahoillani siitä että kommentteihin vastaaminenkin on viivästynyt. Revin jo siitäkin paineita kun huomaan kommentin tulleen, enkä kerkiä siihen vastaamaan ja sitten havahdun parin päivän päästä etten oo vieläkään vastannut! Tyhmä minä! Piru minut periköön ja mörökölli syököön, yritän tässäkin asiassa ryhdistäytyä! Oon hirmuisen kiitollinen jokaisesta kommentista joka tiensä miun juttuihin löytää, olette tärkeitä<3


Miksi se sitten on niin vaikeaa löytää aikaa kirjoitteluun? Moni kuvittelee että eihän se ole kuin napsia kuvia ja nopsaan kirjoittaa jotakin? Miulla itellä se on kuitenkin vähän eri homma. Ensin kun otan kuvia, pitää ne koneella muokata kooltaan blogiin käypäisiksi ja vlaotukset jne pikkuisen kohdalleen. Sitten tekstiä kirjoittaessa tarkistan vähän väliä miltä se näyttää julkaistuna, joten siinä miulla menee jo tuhottomasti aikaa. Mietin myös tosi pitkään miten ja mistä kirjoitan ja mitä jätän sitten kuitenkin kirjoittamatta. Yhteen postaukseen saattaa joskus mennä helpostikkin se 4-5 tuntia, joten sen vuoksi sitä aikaa tähän hommaan ei ihan joka päivä meinaa löytyä. En haluu että blogin ilme on kankean kökköinen, postaukset pöljästi muotoiltuja ja kuvat puuroista suttua. Joten mielelläni haluan panostan näihin asioihin ja otan aikaa niiden tekoon reippaasti.

Eli jos minusta ei hetkeen ole kuulunut mitään, painiskelen joko sen suhteen että mistä tulen kirjoittamaan ja millä tavalla. Tai sitten en saa tätä aikaa mistään revittyä siihen että saisin tehtyä sellaisen postauksen, mikä loppujen lopuksi miellyttää omaa silmää ja pääsee julkaisuun asti. Ei ole siis kyse kyllästymisestä tähän hommaan, ei todellakaan! Tykkään vain tehdä postaukset niin ettei jälkeenpäin tarvitse ärsyyntyä siitä, ettei kirjoituksesta tullutkaan sellainen mitä kuvittelin koska oli kiire. Nyt menee kyllä aivan turhan lörinäksi, joten ehkä olisi ihan hyvä aika stopata :D

Tämänhetkinen fiilis on aikalailla tuon pupusen hyppysissä, hahha :D Kaikki on tosi hyvin tällä hetkellä muuten, mutta tulevaisuuden suunnitelmat töiden ja opiskelujen suhteen saa miun päänupin aivan sekaisin! Ehkäpä tämä tästä lähtee eteenpäin rullaamaan, joinain päivinä tuntuu että junnaan vain paikoillani enkä etene mihinkään suuntaan. Suunnitelmia ja haaveita olisi läjäpäin, mutta niitten toteuttaminen odottaa vain omaa ajankohtaansa. Onneksi tässä maailmassa ei ole niin kamala kiire, vaan elämää eletään päivä kerrallaan ja jokaisesta otan kaiken irti :)

Tämä aivojen ylikuumentajatyyppi lähtee nyt keittämään kupillisen vahvaa kahvia,
jonka jälkeen taitaa piipahtaa kirjastosta muutaman hyvän kirjan joihin uppoutua.
Ihanaa torstaita teille, älkää kuumentako aivojanne liikaa ja nauttikaa elämästä!<3

2 kommenttia:

 1. Voi murunen, älä stressaa tästä blogista, kyllä me täällä odotellaan ja ollaan :) mahtavaa että oot laittanut kouluihin papereita menee, nyt vaan peukut pystyssä odotellaan tuloksia !! En oo muuten ennen ees tajunnut kuinka hitsin kauniit silmät sulla on, ihan taivaallisen ihanan väriset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kovasti olla stressaamatta :D eniten ärsyttää se kun olisi niin paljon juttua, mutta kun sitten ei kerkiä kirjoittamaan! Kiitos kovasti senkin ihanuus<3! Nuo miun silmät on vähän oudot kun ne jossain valossa näyttää vihreiltä ja jossain ihan ruskeelta :DD sellaset sekasikiösilmät :D

   Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥