21. tammikuuta 2015

piristävää pakkasta, jäisiä puikkoja ja paukkuvia puita

HRRRRRR, huomenta kaikille!<3 Täällä on tänä aamuna herätty hurmaavaan -30c pakkaseen. Piti kahteen kertaan hieraista unenpöpperöisiä silmiä auki ja tarkistaa että näinkö varmasti ihan oikein kun mittaria vilkaisin. Aamu ei alkanut yhtään hyvin (itseasiassa se alkoi niin perseesti kuin vain pystyi..) kun Pertun autoa ei saatu millään käyntiin, oli ilma kireä muustakin kuin pakkasesta johtuen. Annoin sitten miun autosta apuvirtaa, mutta kun sekään ei auttanut niin annoin oman auton lainaan että Perttu pääsee töihin. Mie vihaan yli kaiken autoja silloin kun on kova pakkanen. Tuon miun pikkutötterön kanssa menetin hermoni eilen tuhanteen otteeseen. Se oli kauttaaltaan umpijäässä ja ovet ei aunneet ollenkaan. Sain vähän ajan repimisen ja huutamisen jälkeen kuskin oven auki, mutta sitten se ei mennytkään enää kiinni. Viimeksi kun näin kävi niin auttoi se että lukkonuppia vähän renklasi ylös-alas, mutta ei tällä kertaa. Vetäsin oven kiinni ja lukossa oli niin että pysyy ja itse tökötin auton sisässä. No tietysti heti tuli kamala paniikki etten pääse sieltä enää ulos, kun kaikki ovet on aivan jumissa ja ikkunatkin kauttaaltaan niin jäässä ettei edes ulos näe! Hyppäsin sitten apukuskin penkille ja potkin oven väkipakolla auki :D KAMALAA! Onneksi ahtaanpaikankammo ja paniikkihäiriö auttoi tosi paljon asiassa :DD

Eilen oli aivan ihanan kaunis pakkaspäivä, aurinko paistoi koko päivän ja oli niin pirtsakkaa.
Pakkasta olikin aamusta asti jo yli kahdenkymmenen ja se kiristyi vain iltaa kohti mennessä.
Lauhempien säiden aikaan meidän katolta rumisi vauhdilla kaikki lumet alas.
Se jätti kuitenkin rännien reunat täyteen ihania jääpuikkoja :)
Tänä talvena ei voi ainakaan valittaa siitä etteikö lunta olisi tarpeeksi.
On tullut niin monta kertaa jo koko pihamaa kolattua, että toivon vain
ettei lunta tulisi enää yhtään hiutaletta lisää.
Nuo meidän talon ympärillä olevat koivut ja kaikki muutkin metsän puut paukkuu näin
pakkasilla järkyttävän kovasti. On kamalaa olla pimeällä ulkona koiran kanssa kun nuo
kolisee koko ajan. Saa vahdata tuonne mehtään että onko siellä jotain muutakin :D
Kuurankukkaset on niin kauniita talvella<3
Pelottaa vaan tuon lyhdyn puolesta, että mahtaakohan se kestää näitä pakkasia!
Näitä luonnon omia sisustuselementtejä löytyy ympäri talon katon rajaa.
Pentuna nuo puikot olisi ollut ihan parhaimpia juttuja talven leikkeihin.
(Ehkä teki ihan pikkuisen nyttenkin mieli nykiä nuo tuolta alas!
Au naturel. Ajattelin vähän aikaa olla ilman ripsenpidennyksiä ja rauhoittaa vähän omia ripsiä. (Niitä on tosin aika vähän. ne on vaaleat ja pituutta niissä ei ole paljoa, mutta ne on omat)
Miusta on ihana olla kotona ilman meikkiä silloin kuin ei tarvitse olla lähdössä minnekkään. Varsinkin talvella kun iho rasittuu pakkasesta, on sen hyvä antaa levätä ihan luonnollisesti.

Ennen arastelin aivan mahdottoman paljon ilman meikkiä olemista, jotenkin se vain jollain tavalla hävetti. Mutta tässä kun on kasvanut (siis henkisesti, pituutta miulla tuskin koskaan tulee lisää..) niin osaa jotenkin tykätä itsestään paljon enemmän ja ulkoinen kuori ei olekaan se tärkein asia. Miulle tosi tärkeä lause on "Minä olen paras minä" ja joskus ulkonäkömasennuksen iskiessä tämän lauseen avulla muistaa olla tyytyväinen itseensä juuri tällaisena kun on. Kukaan ei ole samanlainen kuin toinen, eikä toistaan parempi ja jokainen on uniikki oma itsensä. Mie rakastan meikkaamista, meikkejä ja itsensä laittamista ihan hirveän paljon, mutta silti ihan huippuparhaimpia on nämä meikkaamattomat päivät kun saa olla aivan "alasti".

Ajattelin ruveta seuraavaksi leipomaan mokkapaloja.
Sokerihammasta kolottaa ja suklaalevykin loppui jo!

Pipipipiristävää pakkas-keskiviikkoa kaikille!<3

2 kommenttia:

  1. Oi oi miten upeita kuvia, kyllä talvi on vaan kaikessa kylmyydessään ihanaa aikaa ♥ ja toi auto episodi, haha :D mitä tuohon meikittömyyteen tulee niin itekkin nautin paljon vapaapäivistä kun saa olla ilman meikkiä, se on tuonut lisää itsevarmuutta siitä, että myös ilman meikkiä voi olla hyvännäkönen :D yks miespuolinen kaveri sanoi kerran, että nainen on vaan aina kauniimpi ilman meikkiä ( vaikka mä en tohon ihan aina uskokkaan ;D ), joten ehkä meidän ei vaan tarvit hävetä sitä millasia ollaan luonnostaan vaan antaa mennä omalla itsevarmuudella ja ulkonäöllä :)

    VastaaPoista
  2. Mie rrrrakastan ottaa talvella kuvia ulkoa!<3 On niin ihana valo ja muutenkin joka puolella niin kaunista :)<3 Joo siis nuiden autojen kanssa on aivan älytöntä talvella, varsinkin tämmösillä pakkasilla. Mutta kyllä se tuo miun vanhus kuitenkin käyntii hurahtaa säällä kuin säällä! Se on vain eri asia että miten sinne autoon ensin murtautuu :D No sepä se, kun osaisi pysyä tuolla yleisillä paikoilla itsevarmana myös ilman meikkiä, mutta jotenkin sitä on vain varmempi olo silloin kun on laittautunut. Ihmisen mieli on vähän hassu :D

    VastaaPoista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥