28. tammikuuta 2015

hyvästit, heipat ja hellureit

Hei kaikki<3 Blogi on hetken aikaa viettänyt taas hiljaista eloaan ja kynnys tulla tänne kirjoittamaan on ollut suuri. Ei ole löytynyt oikein mistään rakosesta aikaa, jaksamista ja intoa. Mie oon jo jonkun aikaa miettinyt näitä bloggaamiseen liittyviä asioita ja tullut siihen tulokseen, että jonkin on muututtava. Miulle on tullut nyt se lopullinen seinä vastaan tämän kirjoittamisen suhteen ja on aika laittaa tähän lauseeseen se viimeinen piste.

Kusetuksen makua? JOOO! En mie oo hävviimässä täältä minnekkään (oliko se jollekin pettymys? :D) vaan tulin kertomaan syyn siihen miks täällä on ollu taas näin aavemaisen hiljaista! :D Oon kyllä istunut koneen ääressä monen monta tuntia tälläkin viikolla jo, mutta en tämän blogin parissa. Miulla on ollut tässä jo tällainen kolmisen viikkoa kestänyt projekti alla ja nyt alkaa olla melkeimpä valmista. Nimittäin tästä eteenpäin voitte nähdä minut TUPLANA!! Pettymys sinänsä etten ookkaan keksinyt tapaa kloonata ihmisiä, sillä saattaisi tehdä vaikka pienen elannon. Mutta siis olen perustanut myös toisen blogin, joka näkee päivänvalonsa ihan näillä samaisilla sekunneilla kun tämän kirjoituksen teille julkaisen.

Blogi keskittyy pelkästään kosmetiikkaan ja kaikkeen siihen liittyvään hömppään, faktaan ja mielipiteisiin. Olen jo kauan aikaa halunnut kirjoittaa kosmetiikkajuttuja, mutta jotenkaan en ole saanut niitä sovellettua tähän blogiin. Enkä ole halunnut täyttää tätä blogia pelkillä meikkihömpillä, joten näin parhaimmaksi ratkaisuksi luoda niille oma nurkkansa. Näin saan pidettyä arkielämän ja oman lemppari kiinnostuksen kohteen erillään toisistaan. Eikä tarvitse pakkosyöttää ja tuputtaa meikki juttuja tänne, jossa niitä ei kaikki jaksa välttämättä lukea. Oonkohan mitenkä innoissani?

Oon aivan superhypervaltavan innoissani! Aluksi ajattelin että siinä on kamala työ kun ylläpitää kahta blogia (!?) mutta jonkin aikaa pohdiskeltua, en enää nähnyt muuta vaihtoehtoa. Halu kirjoittaa on niin suuri, etten saa mielenrauhaa ennenkuin kokeilen! :D Syteen tai saveen, täältä tullaan joka tapauksessa. En malta odottaa että pääsen kirjoittelemaan ja jakamaan uusia juttuja ja kun voin kirjoittaa ihan omaan paikkaan muustakin kuin vain arjen tarinaa (narinaa ja marinaa). Koska useimmiten tänne kirjoittaminen jääkin vähäiselle sen vuoksi, kun en kehtaa jokaiseen juttuun naputtaa samaa "keitin aamulla kahvit, käytin edin pissillä, kävin suihkussa, kävin kaupassa, tein ruokaa, siivosin"- paskalausetta :D


Koetan pitää kuitenkin molempia blogeja aktiivisena, koska kirjoittelu on joka tapauksessa niin antoisaa. Kirjoittipa sitten ihan vaikka siitä vessanpöntön pesemisestä tai siitä miten postimies oli eilen 10 minuuttia myöhässä meidän laatikolla! Niin kuitenkin jokaisen valmiiksi saadun kirjoituksen jälkeen mieli on hyvä, olo onnistunut ja odottaa vain uuden jutun rustailua. Tämä on se juttu mitä tykkää tehdä ja jonka parissa on mukava viettää aikaa. Vaikkakin miulla silmät saattaa irtisanoa itsensä tän jatkuvan siristelyn ja zoomaamisen vuoksi ja selkää niin imartelee tämä mahdottoman ergonominen kirjoitusasento (suositeltu sohvalla-selkä-kyyryssä-läppäri-sylissä-niskat-jumissa-pää-vinossa - asento).

Mutta siis, pidemmittä puheitta tässä se tulee,
olkaa siis hyvät ja hypätkää meikkilaukkuuni:


2 kommenttia:

  1. Ihanaa saada kunnon kosmetiikka hömppää ♥ meen ehdottomasti seurailemaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhi, kiva! :)<3 oon ihan innoissani! :D

      Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥