29. joulukuuta 2014

talvinen ihmemaa, pakkasta ja aurinkoa

Joulupäivänä käytiin äitin kanssa valokuvausretkellä järven jäällä kuvaamassa ihanaa pakkaspäivän luontoa ja maisemia. Rannalla oli aivan uskomattoman rauhallista ja kaunista. Pakkasta oli hieman vajaat 20 astetta, mutta järvellä tuulen viima puraisi äkkiä meitä molempia, joten aika nopsaan lähdettiin takaisin kotiin. Tämä kirjoitus ei varmaan tarvitse pitkää tarinointia, koska valokuvat puhuvat aikalailla puolestaan. 
Rauhallista. Kaunista. Ja kauneinta kaikessa on se ettei valokuvia tarvinnut muokata tippaakaan ja että tuo luonto oli olemassa ilman kontrastin ja valotusten säätämistä. Suomen luonto on niin kaunis talvella ja nämä kirpsakoiden pakkaspäivien maisemat ovat korvaamattoman kauniita. Kuvailua olisi voinut jatkaa pidempäänkin, mutta nenänpään ja poskien jäätyessä täytyi hipsiä sisälle lämpimään.

6 kommenttia:

 1. ihanai kuvia! talvi osaa olla niin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) tuolla ois voinu olla pidempäänkin, oli niin ihanan hiljaista ja niin rauhallisen kaunista!<3 mutta pakkasen viima kyllä sai sitten lähtemään takaisin sisälle! :D ois pitäny olla kunnon toppahaalari päällä että ois voinu pidempään tuolla tallustella :)

   Poista
 2. Oi miten ihania kuvia, niin tunnelmallisia :) eniten jäin kyllä tuijottamaan tuota tokaa kuvaa, siinä on jotain niin ihanaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia!<3 sai kyllä otettua ihania kuvia kun aurinko paistoi niin nätisti, ootan niin paljon niitä ihania kevään pakkaspäiviä kun joka puolella on niin ihanan valoisaa :')<3

   Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥