5. joulukuuta 2014

auringonpaistetta, pipottelua ja pakkasta

Ihanaa ja iloista huomenta!<3 Miten teillä on sujunut tämä viikko? Mie en eilen päässyt kirjoittelemaan kun oli niin paljon juoksemista ja puuhaa koko päiväksi. Kävin eilen kaupungissa katselemassa joulujuttuja ja sain vihdoin hommattua lahjan Pertulle. Miehille on niin pirun vaikeaa keksiä lahjoja, mutta onneksi ei tarvinnut tänäkään vuonna turvautua siihen "hassut bokserit poikaystävälle"-lahjavalintaan :D Kamalinta lahjaa etsiessä on se takaraivossa kaikuva ajatus siitä että entä jos se lahjansaaja ei sitten tykkääkkään siitä, mutta tärkeintä on onneksi se toisen muistaminen ja itse joulufiilis. Nyt oikeastaan alkaakin olla joululahjojen osalta kaikki valmiina, itsetehdyissä lahjoissa on vain muutama juttu mitkä täytyy tehdä vasta lähempänä joulua. Jänskättää että mitähän lahjansaajat on nuista lahjoista sitten mieltä :)

Eilen pyörähdin siis pienimuotoisella shoppailukierroksella, tai no tiesin mitä lähdin hakemaan niin kävelin vaan suoraan hyllyjen kautta kassalle. Vihaan jotenkin tuota isoissa kaupoissa käymistä. Niissä on aina (ja varsinkin näin joulun alla) niin paljon porukkaa että joutuu kävelemään pitkin seiniä, ettei tule jouluun höyrähtäneen mummon jyräämäksi! :D Olin myös suunnitellut että hommaan miulle ja Pertulle hiukan aikaisen joululahjan. Kävin Gigantista ostamassa Nokia Lumia 2520-tabletin, koska se oli mielestäni hyvässä tarjouksessa ja siihen hommasin oman nettiliittymän ja muuta härpäkettä. Olin aivan älyttömän innoissani, koska tiesin että Perttu pitäisi siitä kun ollaan niin kovasti tykästytty nuihin Lumian puhelimiinkin. Mutta kotona sitten laitetta väkrätessä olin aivan mielettömän pettynyt. Mie varta vasten kysyin että toimiihan tabletissa Chrome, että tarvitsen sitä blogihommiin ja muutenkin tykkään käyttää sitä mieluummin kuin muita selaimia. "Noh, tietysti toimii" - sain vastaukseksi ja tunsin itseni hölmöksi. Monen tunnin yrittämisen jälkeen tulin siihen tulokseen että sitä ei vain saa siihen toimimaan, koska tabletti ilmoittaa joka kerta ettei laite tue ohjelmaa. Ehkä olisin tullut toimeen ilman Chromea, mutta kun varta vasten sitten hommasin myös DNA Welhon Matka Tv:n, niin ihan pikkuisen vain vitutti kun juuri Chromen tarviaa siihen että saa tallennukset ja livelähetykset pyörimään... Huhhuh, lueskelin sitten netistä että tuon tabletin käyttöjärjestelmä ei pyöritä juuri niitä ohjelmia joita olisin tarvinnut. Eli tänään ajan taas kaupunkiin ja käyn hakemassa rahat takaisin. Taitaapa olla viimeinen kerta kun asioin tuossa liikkeessä, kun aiemminkaan en ole oikein tuosta puljusta välittänyt (tämä siis oma mielipide, jotkut tykkää ja jotkut ei). Suurimman ärsytyksen aiheuttaja on kuitenkin se pettymys kun ensin luvataan toista ja sitten kotona vasta huomaa ettei luvatut asiat oikein päde.
Murheenkryyni..
Saattaa tämä jonkun mielestä olla tosi hyvä vehje, mutta meidän käyttöön
ei sitten  kuitenkaan semmoinen mihin oltaisiin täydellisen tyytyväisiä.
Pipo ja lämmin neule - päivä.
Onneksi ensi viikolla on ripsienlaittoa luvassa!
Alkaa pikkuisen harvanlaiselta näyttää taas nää
tämän hetkiset räpytysmekanismit :D
Eilen oli aivan ihana päivä sään kannalta,
nimittäin pitkästä aikaa paistoi aurinko!
Ihanaaa, miten tuollainen sää piristää :)
Edi vimmaantui illalla aivan hulluksi kun otin siltä kaulapannan hetkeksi pois.
Ehkä sillä oli niin naku olo että panta oli pakko saada melkein heti takaisin :D
Kyllä minuu harmitti ja itketti ja kiukutti eilen kun meni yllärilahjahomma vähän mönkään, mutta onneksi ostin tuon tabletin nyt. Koska alunperin miulla oli tarkoitus ostaa se Pertulle lahjaksi ja sitten se olisi harmittanut vielä paljon enemmän kun joululahja olisi osoittautunut nuin tyhmäksi. Mutta se mitä joululahjaksi ostin on varmasti sellainen mistä tuo mieheke tykkää kovasti ja sen tiedän ainakin pelittävän ;) 

Tänään mieli on jo onneksi paljon iloisempi eiliseen verrattuna ja odotan viikonlopun alkamista innolla! Miun pitäisi alkaa siivoamaan meidän kotia ihan lattiasta kattoon, meille tulee tänään nimittäin vieras. Pertun täti tulee meille viiikonlopuksi autoremonttihommiin ja jää meille myös yökyläilemään. Pitäisikin keksiä illaksi jotain naposteltavaa ja laittaa vierashuone siivouksen yhteydessä kuntoon :) Kunhan olen saanut siivottua niin täytyy lähteä ajelemaan kohti Joensuuta, käydä siellä Gigantissa ja sitten taidan pyörähtää vielä katselemassa vähän joulukoristeita. Pitäisikin laittaa tämä koti joulukuntoon, meillä kun ei vielä ole mitään jouluista laitettu esille. Jotenkin tänään vasta havahduin siihen kunnolla, että jouluun ei ole enää kuitenkaan kuin 19 päivää ja miulla on kaikki joulujutut laittamatta, apua! Suuntaan siis ensin imurin ja luutun kaveriksi heilumaan, siitä sitten tonkamaan kaikki joulukoristelaatikot ja  yritän keritä niitä laittamaan vielä tänään.


Onko teillä muilla laitettu jo kotia jouluiseksi,
entäpä joulukuusi? Onko sekin jo koristeltu?

HERRANJUMALA MEILTÄ PUUTTUU KUUSI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥