9. marraskuuta 2014

motivaatiota, tsemppiä ja inspiraatiota

Iltaa!<3 Ajattelin tulla ihan pikaisesti kirjoittamaan lyhkäsen postauksen tulevasta viikosta (tai itseasiassa seuraavista kuudesta viikosta
En oo kerinny oikein taas kirjoittelemaan koska olen hyppinyt paikasta toiseen ja on ollut niin paljon puuhaa. Mutta siis huomenna aloitetaan viikko hieman erilaisissa merkeissä! Ilmoittauduin Fitfarmin nettivalmennukseen ja kuuden viikon Superdieetti alkaa huomenna 10.11!
Oon aivan älyttömän innoissani ja en malta odottaa miten treenaaminen lähtee käyntiin :) Miulla on aina ollut tosi vaikeaa keksiä että millä tavalla kuntoa lähtisi parantamaan, mitä pitäisi syödä, miten paljon ja kuinka monesti päivässä? Mutta tuolta saa aivan täydelliset ohjeet ja foorumilla on huippuporukka joiden kanssa jakaa ajatuksiaan. Sopimusehtojen mukaan en saa tänne blogin puolelle julkaista treenien sisältöjä tai muuta vastaavaa, joka on ymmärrettävää kun jokainen dieettiläinen maksaa valmennuksesta ja treeniohjelmista jne. Ja minusta tuo 49€ hinta kuudesta viikosta ei ole todellakaan paha, kun saa itselleen täydelliset ohjeet treenien tekoon ja ruokavalioon. Miulle aina kaikkein vaikeinta onkin ollut keksiä se että mitä treenata, millaisilla toistoilla ja miten paljon. Oon vähän ollut ulapalla aina näiden treenihommien suhteen.

Mie suosittelen tuota nettivalmennusta niin suuresti kaikille jotka kotona painii samaisien ongelmien kanssa kuin minä. Heti valmennuksen ostettua ja sivustolle kirjauduttuani tuli sellainen "turvallinen" fiilis. Kaikki on neuvottu niin hyvin ja ohjeet jokaiseen asiaan ovat niin selkeät, että tällainen hidasälyinen blondi-ihminenkin ne ymmärtää. Miulle salille lähteminen on aina ollut jotenkin aivan mielettömän suuri kynnys. Tämä oli suurin syy miksi uskaltauduin nettivalmennukseen, koska sieltä löytyy myös täydellisesti kotona suoritettava treeni! Mie tiijän että monen on vaikea lähteä salille ja kotona on sitten hankala keksiä miten treenata. Joten siinäkin mie suosittelen tätä kaikille kotitreenaajille, 
jotka tarviaa vinkkejä ja neuvoja harjoitteluun. Tuohon Superdieettiin voi ilmoittautua muistaakseni 23.11 asti ja mukaan ohjelmaan pääsee kiinni vaikka aloittaisikin myöhemmin :) Oon jo muutamaan muuhun dieettiläiseen tutustunut ja on kiva päästä seuraamaan heidänkin etenemistä. Ja se tunne on kaikkein paras kun tietää ettei ole yksin näiden juttujen kanssa ja joka suunnasta löytyy tukea ja auttavaa kättä!
Ongelmallista miulla on ollut myös se että motivaatio lopahtaa aina todella lyhyessä ajassa. Mutta nyt uskoisin että saan pidettyä hyvää tsemppiä yllä, kun ympärillä on paljon samassa tilanteessa olevia ihmisiä ja innostusta voi hakea myös heidän kanssaan jutellen! :)
Tärkeintä miulle ei oo painon tippuminen tämän kuuden viikon aikana, vaan se että saisin peruskuntoa kohotettua ja sellaisen innostuksen jatkumaan myös tämänkin jälkeen. Henkilövaakaa meillä ei onneksi olekkaan, joten valokuvat ennen dieetin aloittamista ja jälkeen toimivat vertailukohtina. Mielestäni se onkin paljon parempi vaihtoehto kuin jatkuva painon kyttääminen, koska paremmin muutokset näkee peilin kautta kropassa kuin numeroiden muodossa vaa'an näytöllä! Mie en voi edes kuvailla tätä innostuksen määrää, oon aivan täpinöissäni! :D

Sattuisikohan täältä blogin lukijoista muuten löytymään muita Superdieettiläisiä,
jotka aloittelee myöskin huomenna valmennuksen parissa? :)
Olisi huippua kuulla teistä ja teidän tavoitteistanne ja vaihtaa kuulumisia!

Mie lähden lämmittelemään saunaa ja sitten odottelemaan huomista,
että pääsen ihan konkreettisesti vetämään lenkkitossut jalkaan!
Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja roppakaupalla iloista mieltä!<3

ps. aivan ihanaa isänpäivää kaikille isukeille!<3

pss. saatan heittää tän mokkulan seinään tän kirjoituksen jälkeen,
koska tässä reippaan puolen tunnin sisään netti katkesi kahdeksan
kertaa ja uudelleen yhdistäminen vie miun hermot totaalisesti!

8 kommenttia:

 1. voisit laittaa välillä postauksii dieetin vaikutuksista, kuvii ennen ja jälkeen ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutuksista tulen varmasti laittelemaankin, mutta en tiedä nuista kuvista ihan vielä :)

   Poista
 2. Hihii, bongasin sut foorumilta ja heti tulin kurkkimaan :-) Puhtia ja jutellaan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kun kiva! Täytyypä käydä liittymässä siunkin blogin lukijaksi niin saa seuraille kuulumisia! :) Tsemppiä! :)

   Poista
 3. moikka! olisikin kiva kuulla sitten jatkossa sun edistymisestä tämän dieetin aikana ja nähdä hieman tuloksiakin, vaikka "ennen ja jälkeen" -kuvien muodossa. Tsemppii koitokseen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuonne ylemmäksi kirjoittelinkin että kirjoittelen varmaankin juuri edistymisestä ja vaikutuksista, mutta nuista kuvista en vielä tiedä :) Kiitos paljon tsempistä, sitä tarvitaan! :)

   Poista
 4. Heippa! Täällä olis kohtalon toveri!:-) mullakin alkoi tänään tuo superdieetti. Katoinki heti foorumista että onko kellään blogia jota vois lueskella joten jään kyllä seurailemaan :-) innolla ootan että tuleeko mulla tuloksia, tavoitteena oli -10kg saaha pois :)

  -Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii! Mukava kuulla että on muitakin superdieettiläisiä täällä blogien parissa myös! Kiva kun jäät lueskelemaan! Miekin odottelen jännityksellä että miten tää lähtee käyntiin, innostus on kyllä tosi korkealla! :) Nyt vain on niin samperin flunssainen olo että täytyy hiukan leppoisemmin ottaa! :D

   Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥