16. lokakuuta 2014

minun päivää, rutiineja ja rutiinittomuutta

Aurinkoista päivää! Eilen sain kommentin anonyymiltä jossa ehdotettiin että tekisin postauksen miun päivärytmistä ja mitä teen mihinkin kellonaikaan. Tällä hetkellä miulla ei ole oikein sellaista tietynlaista rytmiä, koska en ole töissä niin aika kuluu hieman rutiinittomasti. Kyllä semmoisia asioita tietenkin löytyy mitä joka päivä teen, mutta tällä hetkellä ei ole minkäänlaista kiireaikataulua ja tämän vuoksi päivärutiinit saa tehdä ihan omalla vauhdilla. Ajattelin kertoa teille tästä päivästä, hirmuinen pläjäys kuvia ja kerrontaa tämän hetken arkipäivistä. Kiitos anonyymille kivasta ideasta! Näitä ehdotuksia on tosi mukava ottaa vastaan, koska on kiva kirjoitella semmosista asioista joita haluatte lukea.

Yleensä meidän talossa herätään kuudelta, koska Perttu lähtee töihin ja Edi tietää saavansa samaan aikaa aamuruoan. Edille tästä on syntynyt jonkinmoinen rutiini kun se osaa jo kuuden maissa tulla makkarin ovelle herättelemään. Mie nousen siis kuudelta keittämään kahvia ja ruokkimaan koiran, sitten päästän Edin juoksemaan ulos. Tänä aamuna oli melkein -6 astetta pakkasta joten kömmin takaisin peiton alle vielä nukkumaan, kun Perttu lähti ajamaan töihin. Heräilin hieman ennen yhdeksää ja nautin ison kupin kahvia viltin alla lämipät tossut jalassa :)
Aamukahvin jälkeen kun olin päässyt yli suurimmasta koomaamisesta ja vilustelusta, vein Edin ulos. Sillä on tuossa meidän pihalla tuollainen juoksuriimu missä se saa vahtia, kaivaa ja olla raittiissa ilmassa. Laitoin Edin pikkukoppiin lisää pehmusteita ja lämpimiä vilttejä, että sen on kivempi olla jos haluaa mennä koppiin köllimään :) Meillä aamut alkaa yleensä sillä että Edi pääsee ulos puuhailemaan omiaan. Tuolla pihalla se viihtyy kun saa purkaa energiaansa ja juosta ympäriinsä. Kynnetkin tylsyy kivasti kun on kiviä missä saa kiipeillä ja kuoppia joita kaivaa!
Tällä hetkellä miun aamut menee aikalailla samalla rytmillä. Aamukahvia juodessa tarkastan samalla sähköpostin, instagramin ja facebookin. 
Sen jälkeen käyn suihkussa, pesen hampaat ja puhdistan kasvot. Tuo Natural Coden ihonpuhdistus-sarja Lumenelta on hirmu hyvä! 
Miulla on ollu aina tosi vaikeaa valita oikeanlaisia tuotteita miun naamaa varten. Suurin syy siihen on että miun iho rasvottuu tosi helposti ja oon menettäny luoton kaikkiin tuotteisiin jotka lupaa "TÄLLÄ PURNUKALLA SAAT 100 TUNTIA KESTÄVÄN MATTAPINTAISEN IHON!"

Pyh..mitkään tuommoiset ei oo koskaan miun ihoon toiminu. Mutta nyt oli nämä tuotteet tarjouksessa vähän aikaa sitten (vain 10€ kaikki putelit yhteensä!!) ja ajattelin että kokeilempa kun on niin edullista. Alussa miulla kukki naama ku joku ruusupuska, niinkuin joka ikisen naamanpuhdistusaineen kohdalla ja ajattelin ettei nämäkään varmaan toimi. Mutta kun olin käyttänyt jonkun reippaan viikon, niin alkoi iho näyttämään paljon paremmalta. Nää oli sittenkin ihan hyvä kokeilu ja siitä tykkään tosi paljon ettei tuotteet haise mitenkään voimakkaalta. Näitä kärsii siis käyttää ilman pelkoa kamalasta päänsärystä :D Lisäksi tuntuvat hirmu riittoisilta kun pienikin määrä hoitaa hyvin homman!
Suihkun jälkeen sitten yleensä rupean laittautumaan, riippuen siitä onko tarvis edes lähteä minnekään. On ollu tosi kiva nytten kun ei oo tarvinnu välillä edes laittautua, koska ei tarvia lähteä töihin ja saa olla ihan vain koti-lookissa koko päivän! Tänään oli pakko vetää päälle paksut legginssit, vielä paksumpi huppari ja superpaksut villasukat! Mie niin vihaan sitä jos tulee kylmä, nyttenkin on varpaat aivan kohmeessa ja harkitsen vakavasti toisia villasukkia :D Voin vain kuvitella miten ihanalta tuntuu sitten kun on taas -30 astetta pakkasta!

Yleensä sen jälkeen kun olen saanut itseni suhtkoht ihmisen näköiseksi, lähden kauppaan ruokaostoksille. Tänään ei tosi tarvinnut hilautua sinnekkään, koska ostin toissapäivänä jo muutaman päivän ruoat. Tuommonen on aika kätevää, niin ei tarvitse joka päivä mennä kauppaan ja rahaakin säästyy kun ei tule ostettua mitään turhaa (huhhu, outo lause ihmiselle jolle säästäminen on aina ollut maailman vaikein asia!
Kaupasta tultua laitan telkkarin tai läppärin pyörittämään jotain lemppariohjelmaa samalla kun teen ruokaa. Nyttenkin pitäisi aloittaa ruoanlaittoa että olisi valmiina kunhan Perttu tulee kotiin. Tämän illan menu on nuudeleita ja broileria, curry-kerma-soija-kastikkeessa :D Maukas, edullinen ja simppeli ruoka kun ei jaksa värkätä mitään maailmaa mullistavaa (en siitä terveellisyydestä tiijä, mutta väliäkö sillä

Loppupäivä meillä meneekin sitten yleensä telkkaria katsellessa ja vaihtaessa päivän kuulumisia. Tänään ollaan vielä illalla lähdössä ajamaan Kajaaniin (haetaan Pertun iskän Topi-koira meille hoitoon joksikin aikaa<3) eli ollaan kotona varmaan vasta joskus puolen yön aikoihin. Tämän takia kirjoitan teille jo tähän aikaan miun päiväruutineista, koska illalla en enää pääse koneelle kirjoittelemaan mitä illalla teen. 
Iltaisin ei oikeastaan mitään erikoista olekkaan, syön iltapalaa, pesen hampaat ja kömmin murun viereen kuorsaamaan :D 
Toivottavasti tämä kertomus miun normaalista päivästä miellyttää Anonyymiä joka tätä ehdotti ja muitakin lukijoita! :)

Iloista päivänjatkoa teille kaikille, mie lähden kokkailemaan
ja sitten myöhemmin nokka kohti Kajaania!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥