20. syyskuuta 2014

lahnailua, ruoanlaittoa ja kädetaitoja

Hellurei!<3 Pääsinpäs vihdoinkin kirjoitteluhommiin! Tää päivä on ollu yhtä lahnaamista sängyssä ja siitä sitten siirryin sohvalle.. Sain vasta yhden aikaan itseni revittyä sohvasta irti :D Tuskan takana oli lähteä ruokaostoksille mutta oli pakko, koska jääkaappi huusi tyhjyyttään!
Olin ihan kamalan väsynyt aamulla.. Tää viikko on ollut töissä pelkkää 6-14 vuoroa, jonka vuoksi oon heränny joka aamu neljältä ja kuudelta ollut jo työhtouhussa. Huhhuh, onneksi on koko viikonloppu vapaata niin saa pikkusen levätä ja rentoutua :)

Tänään en oo oikeastaan tehny mitään muuta kun vaan löhönnyt! No tein makaronilaatikkoa ja laitoin tiskit, mutta muuten oon vaan kattonut Pasilaa ja muokannut valokuvia. Eilinen oli kiva päivä, kun töiden jälkeen kävin Tanjalla ottamassa pitkästä aikaa taas uudet räpsyttimet! Oikein odotin semmosta psykiatrista istuntoa kun pääsi juoruamaan ja höpöttämään, kunnon terapiakäynti samalla! Kiitos paljon!<3
Tykkään tosi paljon näistä ripsistä, koska niissä on normaaleja ja volyymejä sekaisin! Nyt sietää taas räpsyttää jos on jotain vailla ;)
Tässä kirjottaessa on kiva juoda päivän ensimmäinen (!) kupillinen kahvia. Kohta lähdetään Pertun kanssa Joensuuhun näkemään kavereita ja kahvittelemaan varmaan jonnekin. Ihana päästä pitkästä aikaa ihmisten ilmoille, kun tämä viikko vierähti töissä ja nukkuessa!
Miulla on tullu taas hirmuinen vimma tehdä kaikenmoisia sisustusjuttuja itse. Näistä uusimpana askartelin pienestä kuormalavasta meille avaimien säilytysnaulakon :) Haeskelin ideoita netistä että mitä kaikkea lavoista voi tehdä ja tällainen idea pisti silmään. Maalasin siis lavan valkoiseksi, ostin sopivan kokoiset naulakkokoukut ja takapuolelle sellaiset kiinnitysmetallit joilla sain ripustettua seinälle. 
Tykkään tuosta tosi paljon, mutta siihen tulee vielä tuunailtua muutama lisäjuttu ;) Seuraavaksi miulla on edessä puisten hedelmälaatikoiden maalaamista ja niistä tulee kivat säilytyslaatikot eteisen hattuhyllylle! Saa laitettua kaikki huivit ja pipot piiloon (niitä kun löytyy niin pirun paljon että ne roikkuu joka paikassa vain tiellä!)
Ulkona on ihanan syksyistä ja nyt tämä tyttö lähteekin valmistautumaan lähtöä varten (oon vaan niiiin hidas että aina tulee kiire lähteä!)
Yritän palailla taas mahdollisimman pian, kun jostain jonkun pienen rakosen löydän! Luulisi että blogin kirjoittaminen on helppoa, mutta miulla siihen menee useampi tunti! Ensin valokuvaan, siirrän kuvat koneelle,  muokkaan kuvien koot oikeaksi, kirjoitan tekstit ja sitten vielä muokkaan tekstit jne.. Mielelläni vietän aikaa bloggaillessa vaikka näpytellessä yhtä kirjoitusta vierähtääkin aina useampikin tunti, mutta ehkä se kaikki vaivannäkö tämän eteen on sen arvoista ;) 

Nyt kuitenkin töppöstä toisen eteen ja valmistautumaan!
Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille ja ihanan syksyisiä päiviä!<3

2 kommenttia:

  1. Ole hyvä <3 Siun kanssa on aina niin mukava jutella! 😙

    VastaaPoista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥