12. syyskuuta 2014

jääpalapussi, buranaa ja metsämiehiä

Heippatihei kaikki te ihanat ihmiset joita olen kaivannut jo yli vuoden!<3 Pitkästä aikaa ajattelin istuuntua koneelle ja aloittaa kirjoittamaan jälleen elämästäni. Viime kerralla takaisin palaaminen blogin pariin ei ollutkaan niin helppo asia ja kirjoitukset jäivät vain muutamaan tekstin tynkään. Tällä kertaa en aio kuitenkaan ottaa kirjoittamisesta painetta, vaan kirjoitan silloin kun siltä tuntuu ja ennen kaikkea kun kerkiän läppärin ääreen näpyttämään (tällä hetkellä elämäni kuluu suurimmaksi osaksi töissä) Blogin kirjoittamista on ollut suuren suuri ikävä!

Mitä minulle sitten kuuluu? On kulunut jo reilu vuosi siitä kun olen viimeksi kirjoittanut, kuinka siis kokoaisin kaikki vuoden tapahtumat tähän tekstiin? Lienee aikalailla mahdotonta, mutta taidan kertoa tärkeimmät asiat jotka muistuvat vieläkin vuoden ajalta mieleen!
 • Muutin viime kesänä omaan asuntoon, pieneen rivitalon päätykaksioon Edin (joo, herra koiruus on vielä elossa) kanssa (aluksi uusi elämä oli vaikeaa, outoa ja ahdistavaa, mutta ajan myötä siihen tottui ja oppi tulemaan toimeen itsensä kanssa)
 • Kesällä tapasin Pertun (ihanan miehen joka ymmärtää, tukee, auttaa ja on muuttanut miun elämän aivan erilaiseksi kuin mitä se ennen oli) joka hetken päästä muutti miun ja Edin luokse asumaan (kyllä, aika nopeasti mutta se tuntui oikealta<3)
 • Alkutalveen asti asuttiin miun pikkukaksiossa, mutta marraskuussa muutettiin Pertun isän omakotitaloon (Pertun isä asuu siis toisella paikkakunnalla ja saadaan asua tässä nyt vuokralla) oon niin innoissani kun on oma talo ja piha jajaja..
 • Joulukuussa käytiin Espanjassa viikon lomalla! Se oli miun ihan ensimmäinen kerta kun matkustin ulkomaille ja vasta silloin hommasin ensimmäisen passinkin! (ei oo tullu hirveesti täältä korvesta lähdettyä minnekkään!) :D
 • Keväällä miulla alkoi kasaantua taas mielettömästi työpaineet ja stressi kasvoi aivan liian suureksi. Onneksi satuin hyvän tuurin kautta saamaan uuden työpaikan ja sain itseni irtisanottua vanhasta! Nykyisestä työstä oon tykänny hirmu paljon ja stressaaminen on loppunut (tai ainakin vähentynyt verrattuna siihen mitä se ennen on ollut)
 • Keväästä asti oon painanut hullunlailla töitä ja tuntuu ettei vapaa-aikaa löydy kuin pieniä rakosia silloin tällöin.
  Lomaa en ole pitänyt kuin viimeksi joulukuussa ja sitä ennen kesälomaillut viime vuoden heinäkuun alussa.
 • Kesä meni nopeasti töitä tehdessä ja vapaat vietettiin kavereiden, perheen ja sukulaisten kanssa. Tähän kesään kuului mökkireissuja, uintia, auringon ottoa, sukujuhlia, hyvää ruokaa, huimia helteitä ja ihania kesäsateita<3
 • Elokuussa meillä oli Pertun kanssa vuosipäivä, oon niin onnellinen kun mie oon saanu tuon ihanuuden miun elämään<3
  Ja miten nopeasti tämä vuosi on voinut kulua, tuntuu kuin oltaisi tunnettu aina mutta seurusteltu vasta viikko!<3
Syksy alkaa jo kolkutella rappusilla ja kohta on jo taas talvi! Miulla on ainakin lokakuu ihan vain lomailua (VIHDOIN!) josta aion ottaa ihan kaiken irti! Vihdoin omaa aikaa ilman työstressiä ja minkäänlaista kiirettä ja hulinaa. Omaa aikaa jonka aion viettää hemmottelemalla ja hoitamalla itseäni, remppaamalla meidän kotia, sisustamalla, Edin kanssa lenkkeilyllä... Lista on loputon, enkä malta odottaa lokakuuta! 

Miulla ois niin paljon kerrottavaa, mutta vaikea laittaa ajatuksia kasaan yhteen tekstiin! Siispä kirjoittelen päivä kerrallaan mitä mieleen sattuu putkahtamaan. Itseasiassa miun kuulumisia voi paremmin seurailla Instagrammin puolella (sinne tulee postattua kuvia melkeimpä päivittäin) Miut löytää sieltä nimellä: selinafannilinnea (suoraan sivulle pääsee myös tuolta sivupalkin linkistä)
Nyt miun on pakko lähteä syömään buranaa ja etsimään jääpalapussia, tuntuu että leuka lähtee irti kun koskee hampaaseen niin pirusti! :'D Ja kohta joutaa muutenkin untenmaille kun huomenna pitää olla jo aamukuudelta töissä, puuh.. Saattaa vaan olla vaikeata saada unta kun Perttu ei oo kotona (metsämies lähti viikonlopuksi nappaamaan muutaman paistin :D) pitää varmaan ottaa karvainen kaveri kainaloon!


Mitä teille kuuluu? Vuoden aikana on tullut pidettyä paljon paljon vähemmän yhteyttä blogien kautta 
tulleisiin tuttavuuksiin kuin mitä ennen, joten olisi kiva kuulla kuulumisia!<3

Kauniita unia ja oman kullan kuvia kaikille teille ihanille lukijoille!<3
Palailen taas heti kun kerkiän naputtelemaan!


4 kommenttia:

 1. Kiva et oot takas. Tiedäks Ask-tilin? Voisit tehdä ehkä sellasenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva on olla takaisin! :) Joo tiedän Askin, mutta oon saanu siitä niin negatiivisen kuvan että semmonen paskamyrskyn-aiheuttaja ei oikein innosta :D!

   Poista
 2. Oi! Ihanaa että oot takas taas bloggailun parissa! :) Näistä siun kirjotuksista tarttuu aina, niin hyvä fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiiitos paljon! :)) kiva kun saapi piristettyä ihmisiä!<3 :)

   Poista

KIITOS PÄIVÄNPIRISTYSKOMMENTISTASI!♥